Lash for Lash skapades med idén om att ta fram det bästa på frans marknaden samlat på ett ställe.

Dom jobbar med säker fransförlängning, vilket innebär en trygghet för kunden att vi bara använder dom bästa produkterna och den bästa appliceringen av fransarna.
Lash for Lash har dom bästa produkterna på den svenska marknaden och kommer alltid vara uppdaterade med den nyaste tekniken, materialen och verktygen. 


Inför din fransförlängning;
För både nytt set och påfyllning gäller det att du noggrannt har tvättat av dig ögonsminket. Inga rester från varken smuts, smink eller sminkborttagning ska finnas kvar för att uppnå bästa hållbarhet på din fransförlängning. Kan du mot förmodan inte gå osminkad, kom i god tid till salongen för att tvätta bort ditt smink innan behandlingsstart, annars kommer borttagning av smink dra ner på tiden vi har att fästa fransar. Om du bär linser är det bra att vara utan dem under behandlingen. Använd ej ögonfransböjare innan din tid. Tänk även på att fransarna ej ska komma i kontakt med vatten på 24h efter behandlingen, så att dusha innan kan vara en god idé.

Efter din fransförlängning;
Det tar ca 24 h för limmet att härda klart, under denna tid ska du bara låta fransarna vara och försöka undvika att röra med fingrarna.
De första 48 timmarna efter behandling ska du undvika ånga från t.ex. varma bad, bastu och solarium.
Peta aldrig på fransarna med fingrarna, använd istället fransborsten du får av mig om du behöver få dem på plats.
Undvik produkter innehållande olja & Propylen glycol runt fransarna, det löser upp limmet. Om du märker att du tappar mycket fransar- hör av dig så kan vi gå igenom vilka rengöringsprodukter du använder.
Gnugga inte i ögonen och sov inte med fransarna mot kudden.
Du kan använda vattenlöslig mascara från Lash for Lash, använd bara på topparna och var försiktig men noggrann när du tvättar bort det. Använd aldrig vattenfasta produkter, smink och rengöring.

Att hålla en god ögonhygien är otroligt viktigt. Därför bör du tvätta ögonen varje dag för att avlägsna fransarna från fett/smink/smuts-och svettrester. Rengör du inte kan du drabbas av ögonsjukdomar, fransförlängningen lossnar fort, samt att dina fransar slits. Varför de slits är pga att smutsresterna stelnar och ”peelar” dina fransar. Det blir även extra vikt på fransarna om du inte tvättar bort smink etc. Det kan vara svårt att se själv om man har fått bort allt, var därför extra nogrann. Ett tips är att vinkla huvudet bakåt, lyfta på ögonlocket och kolla om det är rent mellan fransrötterna.

Det enklaste sättet att rengöra dina fransar är genom att använda ett skum som är speciellt framtaget för fransförlängning. Rengöringsskummet finns att köpa på salongen i dofterna:

 Malibu Kokos, Vanilla Fudge ,Tropical Fruit och Sweet Apple.


En naturlig frans har en livslängd på ca 6-8 veckor. Vanligtvis tappar man ca 1-5 naturliga fransar om dagen och man har alltid fransar i olika tillväxtstadium. När du tappar en naturlig frans följer förlängningen med. Det vanligaste är att göra en påfyllning av fransarna efter 3-4 veckor.


Varmt välkommen att boka en tid